GEDULD

Om ‘n mamma van ‘n woelige 2-jarige te wees, is vir my een van die mees ‘humbling’ ervarings nóg!
Hy hou my op my tone, maar terselfdertyd stewig op my knieë🙏

‘n Winkeluitstappie is lankal nie meer so eenvoudig soos jouself regkry, handsak gryp, ‘n paar “greenbags” agter in die kar gooi (ek probeer hard om nie meer plastieksakke te koop nie!😬) en daar gaan jy nie!

Nee, met hierdie klein woelwater word elke grens getoets…. “Ek wil nie daai t-shirt aantrek nie. Nee, ook nie daai een nie! Híérdie een, hy’s lekker” (ons het die woord NEE agtergekom) ….. “Nee, mamma, ek ry nou eers op my balance bike”…. “Ek het ‘n piepie” (ons ‘potty train” tans)
En dan is daar natuurlik al die wonderlike ‘space ship’ knoppies op die motor se paneel wat gedruk móét word …”Wat doen hierdie een en wat doen híérdie een, mamma?”
Díé leergierige 2-jarige se nuuskierige ogies mis niks!

Op die foto verskyn my aspatat by die winkelsentrum se parkeerarea. “Ons” moet nou eers op elke sement-bal (watookal mens hierdie ‘obstacles’ noem?) gaan sit voor ons in die motor kan klim! Elkeen word in ‘n ry uitgetoets. “Kyk die snaakse balle, mamma!”
….’Nevermind’ sy huilende honger kleinboet van 2-maande en sy ma en ouma wat hom ‘n paar keer moet aanmoedig om te “Kom nou, liefie”!

Aaaaagh! Soms voel dit of ek kan bars van ongeduld en sommer net frustrasie…ek moet bieg.
Maar kyk nou net hierdie oulike mensie: hy ‘explore’ en leer elke dag nuwe opwindende dinge! Ek wil nooit die ontdekkingsreisiger binne hom tem nie.
(Alles binne perke tesame met gehoorsaamheid, natuurlik) 😉😉

Ek dink die Here wil my iets leer… 😉

“Patience is a virtue”
Patience (noun) = the ability to wait calmly; the capacity to accept delay without getting angry | Virtue (noun) = a quality or trait that most people consider to be morally good or desirable in a person

Vrede & Vreugde!


3 comments

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s