VADERSDAG

Gelukkige Vadersdag aan al die Pappas en Oupas!

Ek het hierdie GEDIG ‘n hele paar jaar gelede vir my aardse Pa geskryf. En vandag is ek so dankbaar vir die rots en steunpilaar wat hy vir my was en steeds is. Vandag is hy ‘n wonderlike Oupa vir ons twee kabouters en ek wéét hy gaan in hulle lewens ook ‘n belangrike rol speel.

Vandag kan ek ook met ‘n ongelooflike dankbare hart sê dat my wederhelfte die beste man en Pappa vir ons twee seuns is: ‘n man wat God se wil vir sy en ons lewens soek, wat my kom leer het wat onvoorwaardelike liefde is, wat sterkstaan wanneer ek soos jellie voel en wat ‘n absolute ‘hands-on’ en betrokke Pappa is.

Liefde & Vrede
Alyssa

Sterke man van God,
geanker, rotsvas
diepgegronde fondasie
draer van geluk en las


Son: verteer, skroei
Sy arms uitgestrek – skadu, koel
tyd staan stil. Rus.
bedaar, ervaar, vóél


Vlerke omvou, omring
ek, kind só weerloos
bondel sagte dons, beskerm
troos en liefkoos


Groot hart. Dapper man.
Veg teen mens en ‘onrein dier’
“Vrede, moenie vrees,
want Ek is hier.”

– Alyssa Loftus

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s